Over

Over

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Peter van Overbruggen, gespecialiseerd in leren en ontwikkelen in organisaties. Mijn achtergrond is de zorgsector en ik werk veelal voor organisaties in de Ouderenzorg en Thuiszorg.

Merkt u dat het leer- en ontwikkelbeleid uw organisatie te weinig oplevert, zowel in rendement als motivatie van uw medewerkers? Dan ben ik een interessante partner voor u.

Waarom?

  • Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de zorg, vooral VVT, als verpleegkundige, manager en staffunctionaris Training en Opleiding. Dus veel kennis over en ervaring in de zorgsector waar u direct mee aan de slag kunt
  • Laatste 20 jaar ben ik als Leren en Ontwikkelexpert bezig geweest om leren effectiever te zetten in organisaties. Met een achtergrond in o.a. Human Performance Improvement, 5 Moments of Need methode, 70-20-10 en Design Thinking maak ik leren in uw organisatie prestatiegerichter. En ik ontwikkel mezelf nog iedere dag. Voor mij C.V. wil ik u verwijzen naar mijn LinkedInpagina
  • Ik ben in staat om samen met u en uw medewerkers tot creatieve, vernieuwende en motiverende leeroplossingen te komen. Alles om de performance van uw organisatie te verbeteren.

Ambient Learning

Ambient Learning & Development staat garant voor betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van leren en ontwikkelen. Ik help u uw bedrijfsproces zodanig in te richten dat het ondersteunend is aan de leerbehoefte van uw medewerkers. Mijn advies is per definitie maatwerk: specifiek afgestemd op úw organisatie en op úw vraag.

Ambient, uw partner in Leren en Presteren

Mijn doel met Ambient leren is om voor uw organisatie krachtige, praktijkgerichte (digitale)leer- en performanceoplossingen te ontwikkelen. Ambient leren is voor mij een leer- en werkomgeving waarin uw organisatie ondersteund wordt bij het leren in de dagelijkse praktijk, zonder dat uw medewerkers zich hier altijd van bewust zijn. Dus leren op het juiste moment, op de juiste plaats en met het juiste resultaat.

Eerdere opdrachtgevers

Referenties

“Peter van Overbruggen is een betrokken en inspirerend adviseur. Hij is op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen en weet dit te vertalen naar praktische tools waarmee echt iets in beweging gezet kan worden. Hij heeft ook relevante kennis en ervaring met de inzet van LMS’en als ondersteunende tool voor het creëren van een modern leerlandschap in een organisatie.”

Marian Joustra, Defacto, oktober 2018

“Ik heb met Peter samengewerkt binnen Lelie zorggroep en heb hem leren kennen als een deskundig man die over de opzet en implementatie van een LMS op alle beleidsniveaus kan meedenken. Daarnaast voert hij uit wat moet worden uitgevoerd in dat kader en verstaat de kunst de gebruiker een duidelijke gebruiksaanwijzing mee te geven. En misschien het belangrijkste, in Peter heb je een zeer plezierige en aimabele collega!”

Rob Pranger, Projectleider Lelie Zorggroep, september 2018

“Peter heeft bij de Wever voor een half jaar op interimbasis het team Leren en Ontwikkelen versterkt. Door zijn ervaring in de zorg en kennis van zelforganiseren was hij direct als senior inzetbaar en van toegevoegde waarde. Hij heeft het vermogen het HRD- vak zonder jargon voor iedereen praktisch toepasbaar te maken. En dat hoort er ook bij: Peter is een fijn mens, met humor en heel gemakkelijk in de omgang. Met tegelijkertijd de nodige professionele assertiviteit.”

Joep Janzing, Manager HRM De Wever, april 2017